Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Εξέταση Εργαστηρίων Φυσικής

Συνάδελφοι,

θα έχετε ήδη αντιληφθεί από τις προηγούμενες επαναληπτικές εξεταστικές όπου έχετε συμμετάσχει πως, παρά το γεγονός ότι τα Εργαστηριακά Μαθήματα Φυσικής δεν ανήκουν σε κάποια ειδική κατηγορία μαθημάτων, δεν εξετάζονται στη συγκεκριμένη εξεταστική (πλην των εργαστηρίων φυσικής I ) όπως ακριβώς συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα μαθήματα που έχουν διδαχτεί μέσα στο ακαδημαϊκό έτος τουλάχιστον σε ένα από τα δύο εξάμηνα.

Η Π.Α.Σ.Π. Φυσικού έχει εκφράσει επανειλημμένα την άποψη της για το θέμα αυτό, πιστεύοντας ότι και τα Εργαστηριακά Μαθήματα Φυσικής πρέπει να εξετάζονται κι αυτά και στις τρεις εξεταστικές περιόδους του έτους όπως γίνετε με αρκετά μαθήματα (π.χ. Μ1, Φ1 κ.α)

Το θέμα επανέρχεται στην ατζέντα της επικαιρότητα καθώς μετά την παρωδία της, κερδισμένης κατά τα άλλα, εξεταστικής του Ιανουαρίου, τα εργαστηριακά μαθήματα έχουν δοθεί μόνο μια φορά στην εξεταστική του Ιουνίου. Η ανάγκη για να δοθούν τα μαθήματα αυτά είναι πλέον επιτακτική και ζητάμε να δοθούν στην επικείμενη εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου όλα τα εργαστηριακά μαθήματα, όπως είχε συμβεί και το 2006 όταν το τμήμα είχε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση μετά την χαμένη τότε εξεταστική του Ιουνίου.

Ευελπιστούμε πως η Επιτροπή Σπουδών και ο Πρόεδρος του Τμήματος να μεριμνήσουν προκειμένου να λυθεί το ζήτημα προς όφελος των φοιτητών.

Με αίσθημα ευθύνης,

Π.Α.Σ.Π. ΦΥΣΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου